Stearinlys & servietter til dit næste middagsselskab

Her på Four Season har vi et stort udvalg af både stearinlys og servietter, så du kan være helt sikker på, at du her vil kunne finde de helt rigtige til dit næste middagsselskab.

Det kræver kun, at du klikker dig ind på vores webshop, hvor du i ro og mag vil kunne kigge vores store udvalg igennem.

Køb stearinlys - Bloklys, kronelys eller figurlys?

Særligt stearinlys tiltaler folk i alle aldre og findes i næsten alle danske hjem. De eksisterer nemlig i så mange vidt forskellige afskygninger, at enhver med garanti vil kunne finde mindst én slags, der passer til netop deres smag.

Stearinlys kan nemlig både fås som bloklys, kronelys og finurlige, små figurlys, der inden for de seneste år har vundet stort indpas hos danskerne. Det er nemlig både flot og helt personligt med et lille stearinlys, der er formet som for eksempel en rose eller måske endda en fluesvamp.

Se mere her

Servietter som bordpynt

Servietter er ligeledes meget populære, om end de i højere grad end stearinlysene vælges for deres funktionalitet. Det er dog ikke ensbetydende med, at de ikke også på æstetisk vis er til glæde, for det er de bestemt! Når du vælger servietter, kan du bruge dem til at give bordopdækningen et personligt strejf – de kan endda ende med at være afgørende for hele udtrykket.

Servietterne findes nemlig i et væld af farver og endda med forskellige mønstre og print, som kan være med til enten at pifte opdækningen op med et lille skud farve eller eventuelt tone det ned, hvis bordet nærmere skal udstråle en minimalistisk elegance.

Stearinlys og servietter: Samlergenstande

De mange forskellige typer af stearinlys og servietter, som findes på markedet, har dog også givet grobund for en ganske særlig hobby. Der er nemlig en del, der betragter stearinlys og servietter som samlergenstande – og hvorfor ikke?

En samling af enten servietter eller stearinlys vil aldrig blive fuldendt, fordi de hver dag produceres i flotte og friske farver eller med nye, smukke mønstre. Det er derfor en helt oplagt fritidssyssel for dem, der elsker at skabe store og omfattende samlinger af forskellig art.

Stearinlys og servietter: En fast del af hjemmet

I mange danske hjem er stearinlys og servietter derfor en fast del af interiøret. Der er nemlig ikke noget, der skaber hygge på helt samme måde, og netop derfor er det svært for eksempel at forestille sig en borddækning uden begge dele. Stearinlys og servietter er nemlig ikke kun funktionelle – de er også smukke og tilfører bordet et strejf af hygge og personlighed.

Se mere her